Ha a pasi akar téged - Amikor egy férfinak fontos vagy

Ha a pasi akar téged! 15+1 jel amikor egy férfinak fontos vagy

Tartalomjegyzék

Én is számtalanszor estem bele abba a hibába, hogy kitört belőlem az ősi ösztön: a gondoskodás.

Ezzel nincs is baj, azonban néha igenis hagyni kell, hogy a férfi küzdjön értünk, és nekünk hagyni kell őt udvarolni.

De mégis honnan tudjuk, ha valóban fontosak vagyunk egy férfinak?

Hogyan viselkedik és miket tesz meg ilyenkor?

Cikkünkből kiderül.

Ha egy pasi igazán akar téged, akkor bizony bevet mindent. Az odafigyelés, az apróságok, de akár nagy gesztusok is jellemezhetik ilyenkor.

Ezek azok a kis lépések, amelyek segítenek neked eldönteni, hogy valóban akar téged a kiszemelted, vagy csak szórakozik.

Hagyd, hogy kicsit teperjen, de persze ne vidd túlzásba, és ne feledd, ez oda vissza működik csak igazán. Ha neked is fontos, és akarod őt, akkor te is tegyél érte.

Honnan tudom, hogy szeret? – 12 jel, hogy szerelmes beléd

Milyen jelei vannak, ha egy férfinak fontos vagy?!

Amikor egy pasi szerelmes és igazán meg akar szerezni egy nőt, akkor bizony képes teljesen kifordulni magából, persze a pozitív értelemben.

Még a legkevésbé romantikus férfi is képes ilyenkor megemberelni magát, és legalább egy fránya virágcsokrot beszerezni, de még számos jel van, ami arra utal, hogy totál oda van érted.

1. Nem létezik neki más nő, csak te

Figyeld meg, hogy miként viselkedik más nőkkel.

Ha azt veszed észre, hogy még ha egy igazán jó nő is jön el mellettetek, ő azonban csillogó szemekkel még mindig csak téged néz, akkor biztos, hogy nagyon akar téged.

De a viselkedése is ösztönösen megváltozik a többi nőneművel szemben, nagyon oda figyel, hogy kicsit se legyen félreérthető és sokat beszél rólad.

2. Megváltozik a viselkedése

A barátai talán meglepődve veszik észre, hogy az eddig ismert haverjuk elkezdett megváltozni.

Új szokásokat vesz fel, hirtelen hősszerelmes lesz és romantikus. De az is lehet, hogy csak az örök pesszimista a szerelem hatására igazi optimistává válik.

Te is észreveszed rajta, hogy milyen nyitott: minden újat szívesen kipróbálna veled.

Vagy csak egyszerűen kirobbanó jókedv jellemzi őt és igazán elszánt lesz, mert most komoly célja van: Te.

3. Kirobbanó jókedv

A férfiakkal, amikor épp azon vannak, hogy megszerezzenek egy nőt, madarat lehet fogatni.

Hirtelen minden megszépül és elönti őket az endorfin, na meg az a rózsaszín köd. Amit eddig közhelyesnek és nyálasnak gondoltak, azokat a tüneteket most ők is produkálják és bizony, le sem lehet kaparni az arcukról a mosolyt.

Főleg, ha a te is a közelben vagy.

4. Romantikus gesztusok

Amikor egy férfiban dolgozik a vadászösztön, akkor bizony bevetik a nehéztüzérséget is. Ha észreveszed, hogy nagyon puhatolózik a kedvenc virágod, ételed, csokid iránt, akkor már biztos készül valamire.

Apró romantikus figyelmességek, és egészen nagy gesztusok is jellemzik ilyenkor. Egy kedves virágcsokor a szülinapodon, többfogásos vacsora a kedvenc éttermedben, vagy egy apró kis meglepetés…

Hirtelen ő lesz minden romantikus film férfifőszereplője, és lesi minden kívánságodat.

5. Mindig szakít rád időt

Nincs kifogás, mindig azon van, hogy tudjatok találkozni.

Ha mégsem jön össze, akkor egyből keres egy új időpontot, és biztos, hogy megpróbál kiengesztelni majd. Amikor egy férfinak fontos vagy, azon van, hogy megszerezzen. Te vagy a lista legtetején, így se a munka, se a barátok nem tudnak überelni az elején.

Ha pedig valamit megígér, ahhoz biztos, hogy igyekszik tartani magát. Reméljük ez a jó szokása meg is marad.

6. Féltékenység

Persze ez nem olyan beteges módon nyilvánul meg, hogy minden mozdulatodat lesi és szabályozza. Hanem sokkal inkább azon a jóleső módon, amikor érzed, hogy valakinek tényleg fontos vagy.

Akár kicsit viccesen, de mégis tudtodra hozza, hogy ő tényleg téged akar, és nem szándékozik osztozkodni rajtad. Ha semmi féltékenységet nem mutatna, az talán arra lenne inkább jel, hogy nem is igazán érdekled.

Az elején ezek a kedves kis viccelődések, amikor úgymond húzzátok egymás agyát, a játszam része, és mind arra mutat, ő bizony téged akar egyedül.

7. Izzik a levegő

Az a bizonyos kémia.

Számtalan lány tetszhet neki, vonzódhat is hozzájuk, de ami köztetek van, azzal tüzet lehetne gyújtani. Lehet az egy egyszerű érintés, egy nézés és máris érzed, hogy bizony itt pezseg a levegő és ezt bizony mások is észreveszik.

És ez nem csak a sima szexuális feszültség, amit érzel, hanem valami több, amit megfogalmazni is nehéz, de ha megtapasztalod, biztos, nem fogod összetéveszteni mással.

Hidd el, ezt ő is érzi.

8. Érdeklődik

Nem csak a sablonos, hogy vagy, milyen napod volt kérdésekkel bombáz. A kötelező körökön túl, ő valóban érdeklődik irántad.

Meghallgat, tanácsot ad, sőt, egyes esetekben még ellent is mondd neked, mert nem akarja, hogy butaságot csinálj. Ha mer veled olyan őszinte lenni, hogy nem csak bólogat, az nagyfokú bizalmat jelez.

Ez pedig mind tudjuk mennyire fontos egy kapcsolatban és azt jelzi, valóban fontos vagy neki.

Amikor a férfiak valóban akarnak valakit, akkor még a legfelületesebb fajta is őszintén elkezd figyelni a másikra, hiszen igazán az élete része akar lenni. Nem csak fizikálisan, de lelki síkon is.

9. Tervez veled

Ha egy férfi tényleg veled akar lenni, akkor ez nem csak az itt és mostra vonatkozik.

Egyre többet hallod a szájából:

Majd ha elmegyünk ide vagy oda...

Jövőre megnézhetnénk ezt meg azt

Ha majd elmegyünk a szüleimhez…

Ezek mind azt jelzik, hogy ő tényleg téged akar, és egy közös jövőt képzel el veled.

Nem csak futó kaland vagy számára, nem fél elköteleződni és ami a legfontosabb, ezt vállalja is előtted. Ezek nem csak felelőtlen ígérgetések, mert ha tényleg akar téged, akkor szépen lassan egyre több helyre enged be az életébe.

Először lehet csak a barátaival találkozgatsz egyre többször, de mire kettőt pislogsz, már a családi ebéden kanalazod a levest.

10. A hibáiddal együtt akar

Az, hogy valakit akarunk, azt jelenti, hogy minden hibájával együtt akarjuk őt.

Ha a férfi pontosan tisztában van vele, milyen csomagot kap veled együtt, és ez mégsem zavarja, akkor tényleg bolondul érted.

Nem emlékeztet bántóan folyton arra, hogy ebben vagy abban lehetnél jobb, ügyesebb, vagy lehetnél x kilóval több vagy kevesebb. Elfogad téged úgy, ahogy vagy.

Hiszen egy kapcsolat jobb esetben az egymás melletti fejlődésről is szól, mivel hatással vagytok egymásra.

11. Beszél rólad

Semmi titkolózás, miért is tenné, hiszen büszke rád, és arra, hogy bizony veled lehet együtt.

A férfiak nem olyanok, hogy az első perctől kitárgyalják a kiszemeltet, főleg, ha komolyak a szándékaik.

Így, ha már elejti, hogy a baráti társaságában szóba kerültél, dicsekedett veled, vagy csak beszélt rólad, az mindenképpen annak a jele, hogy tényleg nagyon akar téged és ezt a kapcsolatot.

12. Néha őrültségeket is bevállal érted

Éjfélkor át taxizna hozzád? Hajnalig chatelne veled, pedig másnap korán dolgozik?

És még sorolhatnánk mennyi őrültségre kaphatóak olyankor a férfiak, amikor egy nőért harcolnak.

Ilyenkor tényleg bármit megtesznek és megoldanak a kiszemelt hölgyért, legyen az akár butaság, veszélyes, vagy csak simán értelmetlen.

Ha neked ettől egy kicsit is jobb lesz, ő már csinálja is, és rá biztos, hogy mindig számíthatsz.

13. Izgatottság a jelenlétedben

Ez főleg még a nagyon kezdeti fázisban figyelhető meg.

Ha azt látod, hogy sokszor feszültnek tűnik, vagyis izgatottnak, ha a közelében vagy: Igyekszik mindig megszólítani, de közben mintha izgulna, akkor ő bizony kinézett magának.

És azért izgul ennyire, mert tudja, hogy ennek most tétje van. Minden mondatának, mozdulatának van következménye, és ő nagyon akar téged.

14. Az a bizonyos igazmondó csók

Az első csók sosem hazudik.

Persze, nem törvényszerű, hogy annak mindig jónak kell lennie, mert számtalan oka lehet, hogy rosszul sül el, aztán mégis működik majd a kapcsolat.

Mégis, az esetek többségében pontosan megmutatja, hogy mennyire működik a kémia két pár között és mennyire hangolódtak össze.

Azt is láthatod a csóknak köszönhetően, hogy ő bizony mennyire akar téged, hiszen itt egy percig sem tudja megjátszani magát.

15. Sokatmondó, őszinte beszélgetések

Ami talán a legfontosabb, hogy miként kommunikál veled, hiszen ha valaki tényleg akarja a másikat, az túl mutat a fizikális síkon.

Ha úgy érzed, ő tényleg meg akar érteni, és valóban komoly, őszinte beszélgetések folynak köztetek, sőt, olyat is elmond, amit másnak talán nem, akkor ez már valami.  

Akivel hosszan, komoly témákról is képes vagy beszélgetni az biztos, hogy nem csak a testedet, a szívedet, de a lelkedet is akarja.

+ 1 jel: Félt téged

Aki ténylegesen téged akar, az valóban törődik veled, tehát bizony félt is.

Aggódik, ha nem érsz haza időben, vagy ha olyan környéken járkálsz, ami nem éppen biztonságos. De nem csak ilyen téren félt, hanem ami az érzéseidet illeti is.

Tudni akarja, miért vagy szomorú, rossz kedvű, mi bánt és félt bizonyos helyzetektől is, hiszen azt akarja, mindig jól érezd magad és boldog legyél.

Ha a pasi akar téged: Összegzés

Persze, esetenként és személyiségenként eltérő lehet, hogy egy férfi, miként próbál megszerezni egy nőt.

Az viszont, biztos, hogy egy szerelmes férfi, aki igazán akar téged, teljesen másként tud viselkedni, mint, aki csak próbálkozgat és ezt te is már messziről ki tudod szúrni.

Az a pasi aki valóban téged akar, nem fog megfutamodni egyből: hosszan és kitartóan próbálkozik, hogy a végén megnyerje a szívedet.

Scroll to Top