Hogyan szeressen belém

Hogyan szeressen belém? 20 hasznos tipp a csábításhoz

Tartalomjegyzék

Nem tudsz másra gondolni, csak rá? Szerinted tökéletesen passzolnátok? Akkor itt az ideje, hogy lépéseket tegyél, és elcsavard a fejét.

Az udvarlás, „vadászat”, szerelembe esés művészete már évezredek óta belénk ivódott ősi ösztön. Aztán ez egyre csiszolódott, ma már sokkal kifinomultabb módjai vannak a másik nem érdeklődésének felkeltésének, mint mondjuk az őskorban.

Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el, hogy beléd szeressen az áhított nő vagy férfi, olvass tovább!

Amennyiben az a vágyad, hogy megkedveljen és szépen lassan beléd is szeressen, akkor az az alapszabály, hogy valóban próbáld őt megismerni. Hiszen minden személyiség más: van, aki romantikus típus, de akad, akit ettől kiráz a hideg.

Mindenesetre, azért számos módja van annak, hogy valakinek a tudtára hozd, szeretnéd, ha komolyabbra fordulna köztetek a dolog.

Hogyan szeressen belém a nő? – 10 hasznos tipp

Bár minden nő eltérő habitusú, személyiségű, mégis akadnak praktikák, amelyeket bevethetünk ilyenkor. Sőt, akadnak olyan tévhitek is, amelyeket jobb, ha elfelejtesz, amikor azt akarod, hogy egy nő beléd szeressen.

Mindig vedd figyelembe az egyéni preferenciákat, és akkor nagyot nem tévedhetsz.

1. Semmi nyomulás

Vegyétek észre a jeleket, és ne tapadjatok rá a kiszemeltre. A NEM, az minden esetben nem.

Ha pedig már alakul köztetek a dolog, akkor sem kell túlzásba vinni. Fontos, hogy mind a kettőtöknek meg van a saját élete, amelyet csak megosztotok a másikkal, nem sajátítjátok ki.

Találd meg a kellő egyensúlyt a túlzott nyomulás és az elhanyagolás között.

Töltsetek együtt sok időt, szervezettek közösprogramokat, de mindig legyen pár nap a héten, amikor mindenki a saját dolgával foglalkozik. Így tartható fenn hosszú távon egy kapcsolat. Kitudja, még a végén hiányozni is fogsz neki.

2. Figyelj rá és kérdezz

Valódi figyelemre gondolok.

Amikor visszakérdezel a másik eszmefuttatására, érvelsz és ellenérvelsz, és esetleg egy adott problémára pár nappal később is vissza kérdezel.

Nincs annál rosszabb, mint, amikor valaki melletted unott fejjel bámul, mobilozik, és ha megkérdezed mit gondol csak hümmög. Egy kapcsolatban nem elég a kémia, ha nem tudtok jókat beszélgetni, ha nem érdeklődtök őszintén a másik iránt, akkor az egésznek nincs nagy jövője.

3. Legyen önbizalmad

Az önbizalom szexi.

Ha hiszel magadban és értékeled is önmagad, akkor biztos, hogy sokkal könnyebb lesz érvényesülnöd egy kapcsolatban is.

A nők pedig imádják az önbizalommal teli, és erős férfiakat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig olyannak kell lenned, mint a kőszikla.

Sőt, az érzelmeink őszinte megélése igazi önbizalomra utal. Egy nőnek a legfontosabb a biztonságérzet, ezt pedig biztos, hogy megkapja egy önbizalommal teli embertől.

4. Apró figyelmességek

A hiedelmekkel ellentétben, a legtöbb nőnek nem gyémánt kell, meg szőrmebunda.

A nők odáig tudnak lenni a kis apró figyelmességekért, amelyek a legtöbbször nem is kerülnek pénzbe, vagy csak minimális összegbe. Egy masszázs a fárasztó napja után, a kedvenc csokija vagy virága, esetleg egy finom házi készítésű vacsi, amikor a kedvencét csinálod.

Ezek mind apró dolgok, de mégis többet mondanak a világ összes gyémántjánál. Figyelemről, odaadásról és igazi szeretetről tanúskodnak. Ezt pedig minden nő imádja.

5. Őszinte érzelemnyilvánítás

Ezt már érintőlegesen említettem, de egy külön pontot is megér. Egy kapcsolat hajnalán főleg fontos a nyílt kommunikáció, bár ez soha sem elhanyagolható.

Jó tudni, mit akar pontosan a másik, mit vár ettől a kapcsolattól.

Ne félj kimutatni, hogy mit érzel a másik iránt: szóban és tettekben egyaránt. Ez nem azt jelenti, hogy a második napon vallj szerelmet, de kimutatni, hogy nagyra becsülöd a másikat, mennyire vonzódsz hozzá sohasem hiba.

Sokan azt hiszik, hogy férfiként nem szabad kimutatni az érzelmeinket, pedig a nők erre vágynak az egyik legjobban.

6. Bánj vele barátnődként

A másik fontos és a többi ponttal összefüggő rész, hogy mutasd ki, hogy komolyan gondolod.

Ha valaki nagyon fontos neked, és vele képzeled el magad, akkor van számos apró és nagyobb lépés is, amivel ezt a tudtára tudod hozni. Ilyen például bemutatni a barátaidnak, a családodnak, az utcán megfogni a kezét, és mások előtt is úgy viselkedni, mint egy pár.

Ha tudja, hogy komolyan gondolod vele, akkor ő is könnyebben engedi el magát, és ad utat az érzéseinek.

7. Vedd komolyan

Nem olyan értelemben, mint az előbb írtam, hanem azt, amit mondd. Ne bagatellizáld a problémáit, és ne állítsd be azokat hisztinek.

Próbáld meg megérteni mi áll mögötte és legyél megértő. Ezt biztos, hogy ő is pontozni fogja.

8. Adj magadra

A külső természetesen nem minden, de nem lehetne tagadni, hogy nagyon fontos rész, főleg az ismerkedés elején. A kémia kialakítása, fenntartása és a tűz fellobbantása igen is nagyban függ a külső megjelenéstől.

Minden nő imádja a stílusos férfiakat, mert ez is önbizalomról árulkodik: pontosan tudod mi áll jól neked és ki is tudod hangsúlyozni.

9. Flört és érintések

Apró dolognak tűnhet, de nagyon is fontos, hogy a hétköznapokban is jelen legyen egy kis flört, amit sokszor egy ártatlannak tűnő kis érintés is magába foglalhat.

Fektess nagy hangsúlyt erre is, legyen az egy pikáns megjegyzés, üzenet, nézés, és biztos, hogy pozitív hatása lesz a kapcsolatodra.

10. Legyél önmagad

Mégis, ami biztosan a legfontosabb, hogy merj önmagad lenni. Hiszen végtére is az a fontos, hogy minden körítés és szépítés mellett, abba szeressen bele, amilyen te igazán vagy.

Amennyiben az igazi arcodat is meg mered neki mutatni, és ő mindezek ellenére, jobb esetben pont ezért, még mindig veled akar lenni, akkor ez már az igazi szerelem.

Hogyan szeressen belém a férfi? – 10 hasznos tipp

Bár számtalan női praktika létezik, hogy magukba bolondítsák az erősebbik nemet, itt is fennáll az alap tézis, hogy minden ember és személyiség más. Ami az egyiknél működik, az a másiknál nem.

Így, ha valóban vonzódsz valakihez és szeretnéd, ha ez a kapcsolat elmélyülne, ezt vedd figyelembe. Azonban az itt összeszedett pontok, egy erős mankót adhatnak, hogy magadba bolondítsd a kiszemelt férfit.

1. Merj csábítani

Buta gondolat, hogy a férfi a vadász, a nő pedig csak préda lehet.

Nyugodtan vesd be magad és legyél csábító, kezdeményező is akár. A férfi vérmérsékletétől függően, lehetsz egészen direkt, de visszafogottan csábító is. Lehet az egy kellemes parfüm, egy kis flört vagy egy kihívóbb ruha.

2. Ne görcsölj

Semmiképp sem szabad rá görcsölni, mert azt a másik is megérzi és ijesztő, valamint kiábrándító is lehet.

Ne kezd el már az elején tervezgetni a közös jövőt és ahhoz vaskalaposan ragaszkodni. Legyél laza, de nem nemtörődöm, a kettő között ég és föld a különbség.

Inkább csak engedd meg magadnak, hogy élvezd az ismerkedést, és a kialakuló szerelmet. Ezt biztos a férfi is díjazni fogja.

3. Ne fojtsd meg

Ha valamit nem szeretnek a férfiak, az a túl tapadós, fojtogató kapcsolatok. Mit szeretnek a férfiak egy kapcsolatban? Bővebben itt olvashatsz róla.

Néha ha szerelmes az ember hajlamos túlzottan is rajongani a másik félért, és minden percet vele akar tölteni. Pedig attól még fontos, hogy mindenkinek legyenek saját hobbijai, külön elfoglaltságai.

Ne hívogasd és üzengess neki 5 percenként, és ne sértődj meg, ha nem tud neked azonnal válaszolni. Hagyj neki teret, és hidd el, úgyis keresni fog.

4. Pozitivitás és nyitottság

Próbálj egy kicsit kilépni a komfortzónádból, és az újdonságokhoz is pozitívan és nyitottan állni. Hidd el, minden férfi számára vonzó egy pozitív kisugárzású lány, aki nyitott például az ő hobbijai, elképzelései iránt.

Nyugodtan próbálj ki olyan dolgokat, amelyekről addig nem is álmodtál. Hiszen ezek által ismeritek meg egymást igazán. Nem kell magadra erőltetni semmit, de ne legyél élből elutasító.

5. Legyen önbizalmad

Ez bizony mind a két nem részéről megfontolandó tanács.

Nincs annál vonzóbb, mint amikor valaki tisztában van önmagával, a jó és rossz tulajdonságaival egyaránt, és jól tudja azokat kezelni. Tanuld meg elfogadni például a bókokat, és hagyd, hogy rajongjanak érted.

6. Bókolj

Nem csak a nőknek, a férfiaknak is szükségük van bókokra és pozitív visszajelzésekre. Ezt a nők sokszor hajlamosak elfelejteni.

Nyugodtan dicsérd meg, hogy milyen helyes, milyen jól áll neki az a pulcsi vagy ha elér valamilyen eredményt, azt se hagyd szó nélkül. Biztos, hogy nagyon jól fog neki esni. A lényeg, hogy ez őszintén jöjjön.

7. Mosolyogj

Elcsépelten hangzik, de a férfiakat sokkal előbb fogod meg igazán egy szép mosollyal, mint bármi mással.

Egyrészt, mert kellemes, pozitív hatást kelt bennük, másrészt mert tényleg nagyon vonzó tud lenni. Szóval ne tartsd vissza, csak nyugodtan mosolyogj, hiszen ez a csábítás eszköze is lehet.

8. Engedd, hogy férfi legyen

Talán az egyik legfontosabb pont, amit a mai modern nő hajlamos elfelejteni.

Nem arról van szó, hogy ragaszkodj a régi berögzült szerepekhez, és a nő helye a konyhában, a férfié a munkában van. Csupán apróságokról van szó, amelyek segítik, hogy egy férfi, igazán férfinak érezhesse magát melletted.

Ne kezdj feminista monológba, ha előre enged az ajtón vagy kinyitja a kocsiajtót. Hagyd, hogy néha ő oldjon meg dolgokat helyetted, de legalábbis segítsen. Ismerd el a férfiasságát, hiszen így tudsz mellette te is igazán nő lenni.

9. Fejezd ki az érzelmeidet

Ne félj megélni és kimutatni az érzéseidet. Erre ugyanúgy van szüksége egy férfinak, mint a nőknek. Mutasd ki, hogy fontos neked, hogy szereted és biztos, hogy ezáltal ő is bátrabb lesz ezen a téren.

10. Érintés

Sokan nem is gondolják, mennyire fontos lehet ez az apró dolog, mint az érintés.

Az ismerkedési fázisban, az apró simogatások, elejtett kis mozdulatok nagyon sokat számítanak. De később, a már komolyodó románcok esetében sem lehet elhanyagolni, hogy sokszor érintsd meg a másikat.

Egy ölelés, egy csók, egy kis simogatás mind-mind segítik az érzelmek elmélyülését.

Összegzés: Hogyan szeressen belém

A szerelem nem tud varázsszóra kialakulni és nagyon sok apróságon múlik, vajon a másik fél is belénk tud-e szeretni.

Sokszor csak azon a bizonyos plusszon, amit mindenki annyira keres.

Azonban, ha ezeket a tanácsokat megfogadjátok és alkalmazzátok is, akkor biztos, hogy segítitek az őszinte és intim érzések kibontakozását.

Scroll to Top