Rólunk

Life coaching –

A fejlődés belőled fakad!

Ha már elgondolkoztál, hogy life coach segítségét kéred, akkor már most ráléptél a fejlődés útjára. Ugyanis nagyon sokan megrekednek életük egy pontján és keseregnek, a „körülményeket” hibáztatják, hogy nem jutnak előre az életben. Pedig elárulom, hogy a környezetnek igen csekély befolyása van a történeted alakulására.

Suszter Nikoletta – Life Coach

Az életben nincsenek csaták, csak választási lehetőségek.

Nincs olyan ember, akinek ne jutna ki egy-egy mélypont az életében. Egy kizsákmányoló munkahely, mérgező család, kiégett párkapcsolat, pénzügyi válság vagy váratlan betegség a mélybe húzhatja még az alapvetően pozitívan gondolkodókat is. Azonban a jó hír, hogy senki nem marad egyedül a problémájával.

Modern korunk a döntés szabadságával áldott meg minket. Nem dőlnek meg királyságok, nem mocskolod be a családod arisztokratikus jó hírét, ha úgy döntesz, egyedül nem tudsz kikecmeregni a problémáid hálójából és segítségre van szükséged. 

Nem kell mártírként önostoroznod magadat, nem kell senkinek megfelelned vagy bizonyítanod, hogy elhordod a világ baját a hátadon. Az élet rövid és nem mindegy, hogy évekig szenvedsz a döntésképtelenséged miatt vagy jóval rövidebb idő alatt egyenesbe hozod az életedet.

Az első, hogy tudatosítsd magadban, nem szégyen segítséget kérni.

Ha idáig eljutsz és eljössz az első life coaching alkalomra, akkor a nehezén már túl vagy. Onnantól kezdve bekerülsz egy támogató, barátságos közegbe, ahol a legkisebb problémád is kiemelt figyelmet kap. Kellemes, vezetett beszélgetésekre számíthatsz, amelyeken nem mondhatsz rosszat vagy szégyellni valót és a csend sosem lesz kínos.
Ne félj attól, hogyha zárkózott természetű vagy és hosszú időbe telik megnyílni vadidegenek felé! Közel tíz év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött coachaink meg fogják találni veled is a hangot, ahogy sok más partnerünkkel is tették.
Edwin Land –

Ha meg tudsz fogalmazni egy problémát, akkor meg lehet oldani.

Mi, coachok, nem adunk tanácsot, nem hozunk helyetted döntést. Kérdéseinkkel, együttérzésünkkel és támogató közegünkkel rávezetünk Téged, hogy a saját magad válaszold meg a felmerült dilemmáidat vagy magadtól jelöld ki a járható utadat. 

Rávezetünk arra, hogyan tekints megoldhatatlannak tűnő problémáidra feladatként és hogyan csoportosítsd át az energiáidat az önmarcangolás helyett a cselekvésre.

Azt valljuk, hogy mindenkinek jár a teljes, boldog és kiegyensúlyozott élet. Ha pedig egy kis löketre van szükség ennek elérésében, mi szívesen segítünk benne!
Scroll to Top